close
Menu

Maairobot

Tango E5 serie II, autonome robotmaaiers

 

Welkom in de wereld van het autonome maaien

De John Deere TANGO E5 serie II onderhoudt uw gazon automatisch en maakt uw leven gemakkelijker en plezieriger. De bedieningselementen en technologie zijn zo intuïtief, dat u in een mum van tijd kunt maaien. Of liever gezegd, te kijken hoe de TANGO het werk voor u doet!

Tango E5 serie II, autonome robotmaaier in het veld

Kenmerken Tango E5 serie II

Verkennen
Regen of zonneschijn

Regen of zonneschijn

De TANGO is weerbestendig, dus deze kan lekker doorwerken als u gezellig en droog binnenzit. De dubbele behuizing beschermt de belangrijkste onderdelen – elektronica, accu en motor – voor vele betrouwbare dienstjaren.

Kan heuvels aan

Kan heuvels aan

De TANGO E5-serie II is slimmer dan ooit. De maaier rijdt vooruit totdat deze de begrenzingsdraad bereikt, waarna deze een bocht maakt en zijn koers wijzigt – zelfs op heuvelachtig terrein.

Stil

Stil

De TANGO is stil en kan zelfs ’s nachts maaien zonder overlast te veroorzaken. Alles met een minimum aan moeite en geluid – en geheel zonder lokale emissies.

Eenvoudig te bewonderen

Eenvoudig te bewonderen

De TANGO maait in een toevalspatroon, zodat uw gazon er altijd perfect uitziet. Deze maaier detecteert obstakels en begrenzingsdraden automatisch en past zich zelfs tijdens het rijden aan op stukken met langer gras. Een opruimrondje langs de grenzen van uw tuin zorgt ervoor dat alle randen er altijd keurig uitzien.

Vraag voor het beste maairesultaat de TANGO-specialist van uw John Deere dealer om hulp bij het plannen en aanbrengen van de begrenzingsdraad. De draad is nagenoeg onzichtbaar en kan gemakkelijk worden verplaatst als u de tuinindeling wijzigt.

Tango E5 serie II, autonome robotmaaiers scherm

Eenvoudig te bedienen

De TANGO E5-serie II is slimmer dan ooit. Dankzij de nieuwe rij-eigenschappen rijdt de maaier vooruit totdat deze de begrenzingsdraad bereikt, waarna deze een bocht maakt en zijn koers wijzigt – zelfs op heuvelachtig terrein.

Tango E5 serie II, autonome robotmaaiers Veilig en beveiligd Rode knop

Veilig en betrouwbaar

Om het mes tot stilstand te laten komen, drukt u gewoon op de rode knop. De sensor in de handgreep vergrendelt het mes tijdens transport. De TANGO is beveiligd met een PIN-code en het scherm vergrendelt automatisch – perfect voor als er kinderen in de buurt zijn.

Tango E5 serie II, autonome robotmaaier

Tango E5 serie II

Maairobot
  • Aanbevolen maaioppervlak: 2.200 m²
  • Maaihoogte: 19 – 102 mm
  • Li-ion-accu
  • Automatisch laden
  • Kan heuvels tot 36% beklimmen*

 

Gerelateerde onderwerpen

 

Tango E5 serie II, autonome robotmaaiers

De Tango E5 is een perfecte mulchmaaier.

Werk. Goed gedaan. Gazon en tuin Huiseigenaar

Werk. Goed gedaan.

RLE, John Deere kwaliteit

Waarom kiezen voor John Deere?

*Afhankelijk van de bodemgesteldheid en de indeling  van de tuin. Raadpleeg uw dealer voor  een  demonstratie en een geschiktheidstest.

Robotmaaier undefined ESPIERRES undefined DELDAELE