close
Menu

EXPERT CHECK

EXPERT CHECK: Waarom u het wilt
Dit is niet zomaar een onderhoudsprogramma. Het maakt gebruik van beter gereedschap. Het is gebaseerd op betere informatie. En het betaalt zich altijd uit.

GLOBAAL INZICHT, LOKALE EXPERTISE 

Uw tractor is niet zomaar een tractor. Datzelfde geldt voor onze speciaal getrainde en gecertificeerde technici. Hun diepgaande kennis van uw machine is gebaseerd op globale veldgegevens, seizoen na seizoen. Zij weten precies waar ze eerst moeten kijken en welke onderdelen bijzondere aandacht vragen. Ze zullen zelfs de kleinste fouten ontdekken en ervoor zorgen dat deze niet tot problemen leiden tijdens uw volgende seizoen. Zij zorgen ervoor dat uw tractor klaarstaat en optimaal presteert, precies wanneer u dat nodig hebt. Alleen een Expert Check kan dat voor u doen.

 

ONE-STOP SERVICE

Help ons uw operationele gereedheid beter te behouden. Vraag ons bij het inplannen van uw Expert Check naar het 'Inspecteer en verbind'-programma: Met 'Inspecteer en verbind' voeren we niet alleen een Expert Check op uw machine uit, waarna we hem in topconditie aan u teruggeven, maar upgraden we uw tractor ook met het JDLink-telematicasysteem. Daarmee kan onze onderhoudstechnicus, met uw toestemming, elke dag op afstand de conditie van uw machine in de gaten houden. Daarnaast verbindt het uw machine met het John Deere Operations Center. Hier kunt u bijvoorbeeld veilig uw AutoTrac display-instellingen opslaan en beheren, zoals afmetingen en offsets van de machine, perceelgrenzen en geleidingslijnen. Daarnaast kunt u uw velddocumentatiegegevens bekijken en analyseren.

Onze experts: Weten meer, zien meer
Bekijk onze meest recente aanbieding